Werkwijze

De eerste indruk die we krijgen van iemand is nog altijd afhankelijk van het uiterlijk van die persoon. Haar is en blijft een belangrijk onderdeel daarvan. Als het haar niet goed zit, of, vervelender, als dat helemaal ontbreekt, vinden we al snel dat iemand er slecht of onverzorgd uitziet. Voor mensen die lijden aan dun haar/ kaalheid of haaruitval kan dat voor grote problemen zorgen,  men kan een negatief zelfbeeld ontwikkelen met alle sociale gevolgen van dien.

Gelukkig is er een oplossing voor haarproblemen. Die oplossing vindt u bij Haarhuis van Tongeren. Wij zorgt voor vervangend haar in de vorm van hair extensions, een haarstuk(contactskin), een haarwerk, een pruik of een haaraanvulling met een zeer natuurgetrouwe inplant. Haarhuis van Tongeren is gegarandeerd een uitstekende partij om op een prettige manier te zoeken naar een oplossing voor haarproblemen. Vertrouwen, begrip en discretie staan daarbij voorop.

Voor mensen die haar en/of hoofdhuid problemen hebben doen wij gratis haar- en hoofdhuid analyse. Er wordt dan gekeken naar de conditie van uw haar en naar de doorbloeding van de hoofdhuid. Naar aanleiding daarvan geven wij advies en zoeken wij naar een oplossing samen met u.

Haarhuis van Tongeren is ook gespecialiseerd in de mogelijkheden naast haarwerken zoals mutsjes, sjaals, bandana’s en petten. Onze collectie daarin wordt steeds groter. Vooral voor ’s nachts als de mens de meeste warmte verliest door de hoofdhuid is het dragen van een mutsje ideaal.

Voor een goedkope en snelle haarverlenging hebben wij ook staarten die er ingeklemd kunnen worden en nog veel meer van dit soort simpele oplossingen.

Haarhuis van Tongeren is een bedrijf met kennis van verschillende aspecten op het gebied van haarverzorging. Haarhuis van Tongeren verkoopt professionele haarverzorgingsproducten voor thuisgebruik, met een goed advies van ons professionele team.