Haarwerk van Infix Hair, kwaliteit die u verdiend!

Haarhuis van Tongeren is vanaf de start actief in haarwerken. Door onze jarenlange ervaring op dit gebied hebben wij alle kennis in huis voor het aanbieden, plaatsen en verzorgen van haarwerk. Wij streven naar de hoogste kwaliteit en het prettigste draagcomfort. Daarom werken wij met Infix Hair.

Proces

Een andere belangrijke reden voor ons om met Infix Hair te werken is het proces waarbij de haarwerken bij infix Hair tot stand komen. De drager staat op nummer één. Zo worden de haarwerken in samenwerking met de dragers gecreëerd om zo het draagcomfort te verbeteren en te optimaliseren. Ook wij van  Haarhuis van Tongeren zijn nauw bij dit proces betrokken.

Onbehandeld Europees haar

Infix Hair is onbehandeld Europees haar. Dit houdt in dat onze haarwerken niet ontschubt, ontkleurt of meerdere malen gekleurd zijn. Het haar is dus 100% natuurlijk. Dat merkt, voelt, ervaart u gelijk!

Let op namaak…

Helaas is er in de markt ook een groot aanbod van Europees haar dat wél behandeld is. Dit lijkt om het eerste gezicht prima haarwerk, helaas valt het in de praktijk (bijna) altijd tegen. De kwaliteit is simpelweg een heel stuk minder.

Waarom Infix Hair?

Wij zijn al jaren overtuigd van de kwaliteit van de haarwerken van Infix Hair. We sommen zes redenen voor u op!

  1. Prachtige natuurlijke valling

Doordat de haarwerken met de hand worden geknoopt -en er jarenlange ervaring is opgedaan met verschillende vormen van het hoofd en gezicht- zorgen de haarwerken van Infix Hair voor een natuurlijk resultaat.

  1. Duurzaamheid

Er wordt uitsluitend gewerkt met haar van de beste kwaliteit. Daardoor gaan de haarwerken lang mee.

  1. Natuurlijk

Het aanschaffen van een haarwerk gebeurt om meerdere redenen. Wat alle dragers met elkaar gemeen hebben is de wens dat het haar natuurlijk aan dient te voelen. Wij horen graag en vaak: ”Het voelt als mijn eigen haar.”

  1. Behandelen

In de basis zijn alle haarwerken van onbehandeld haar zoals we eerder in dit blog beschreven. Wij begrijpen dat u na verloop van tijd het haarwerk wellicht wel wilt kleuren in de nuances die u mooi vindt. Doordat het haar onbehandeld is, is dit mogelijk én zonder verlies van kwaliteit!

  1. Betrouwbaarheid en kwaliteit

Betrouwbaarheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Infix Hair heeft een uitmuntende reputatie opgebouwd. Ook wij staan hiervoor.

  1. Service en betrokkenheid

Minstens zo belangrijk is de service en betrokkenheid die wij verlenen aan onze klanten. Wij willen dat u zich (weer) gelukkig voelt. Zelfverzekerd bent en 100% tevreden bent over uw haarwerk. Het is onze missie en passie dit tot in de puntjes te verzorgen!

En? Net als ons overtuigd van de haarwerken van Infix Hair? Mocht u naar aanleiding van dit blog enthousiast geworden zijn, begrijpen wij dat heel goed!

Neem (vrijblijvend) contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.