Haarwerken voor heren

Uw haargrens kruipt langzaam terug en u voelt zich daar natuurlijk niet prettig bij. Een haarwerk of haaraanvulling kan u weer zelfvertrouwen geven. Laten we het verleden vergeten en de techniek van de toekomst gebruiken. Heren haarwerken zijn de afgelopen jaren flink ontwikkeld. Er is vooral een grote vooruitgang geboekt op de manier van bevestigen, maar ook de basis materialen zijn flink verbeterd.


 

 

 

 

Een supermooi systeem is “dermofusion”. Dit haarwerk is gemaakt van flinterdun materiaal, waarbij de haren niet zijn geknoopt, maar door het netwerk worden gestoken. Hierdoor zijn er geen knoopjes te zien en lijkt het alsof het haar zo uit de hoofdhuid komt. Deze techniek zorgt voor een zeer natuurlijk eindresultaat.

Afspraak maken Leiden Afspraak maken Zoetermeer

 

Heeft u al een haarwerk of pruik, maar bevalt de manier van bevestigen u niet helemaal? Er is nu een oplossing: “ContactSkin”. Dit is een haaraanvulling waarbij haar wordt aangebracht in kunstmatige huid. Deze huid vormt zich als een zacht filmlaagje om de hoofdhuid heen en is geheel onzichtbaar. Ontbrekend haar wordt zo aangevuld en verbonden met uw resterende eigen haar. Vooral de bevestiging van de haaraanvullingen is heel prettig, waardoor u vol vertrouwen zorgeloos uw dagelijkse bezigheden kan oppakken.

De prijs van haarwerken, haaraanvullingen en pruiken lopen sterk uiteen. Deze is onder meer afhankelijk van de haarkwaliteit, de keuze voor echt menselijk haar of synthetisch haar (kunstvezel in verschillende kwaliteiten), handgeknoopt, getrenst of een combinatie, montuursoort, grootte, kleurnuance en de lengte bij een keuze voor echt haar. Vanzelfsprekend informeren wij u vooraf uitgebreid over de verschillende mogelijkheden, uitvoeringen en prijzen.