Haarwerken Europees haar

Bent u op zoek naar een Europees haarwerk van de allerbeste kwaliteit maatwerk dat perfect bij u past en weinig verzorging nodig heeft? Een natuurlijk haarwerk dat lang mooi blijft, niet snel droog wordt, niet klit en niet wijd uit gaat staan? De haarwerken met onbehandeld Europees echthaar van het merk Infix Hair maken al deze beloftes moeiteloos waar!

Een haarwerk is doorgaans iets waar u veel zorg, tijd en aandacht aan besteed. Logisch natuurlijk, want uw haar bepaalt een groot deel van uw uiterlijk. Maar er is tegenwoordig zoveel op de markt. Er zijn haarwerken van Europees haar, er zijn haarwerken van Aziatisch haar en dan zijn er per haarsoort ook nog eens honderden aanbieders. Hoe vindt u nu de juiste soort, het juiste haar dat bij u past en dan nog eens de juiste aanbieder? Dat is best lastig in te schatten.

Allerbeste kwaliteit Europese haarwerken

Bij Haarhuis van Tongeren zijn we gespecialiseerd in maatwerk haarwerken gemaakt met onbehandeld Europees haar van het merk Infix Hair. Gebaseerd op onze ruim 85 jaar zorgvuldig opgebouwde ervaring, onderzoek en kennis hebben we hier bewust voor gekozen. In onze beleving – en die van onze klanten – geeft dit namelijk de beste kwaliteit haarwerken. Haarwerken van een superieure kwaliteit die niet klitten en niet veel behandeling nodig hebben, maar wel natuurlijk ogen en lang mooi blijven.

Afspraak maken Leiden Afspraak maken Zoetermeer

Waarom onbehandeld Europees haar?

Onbehandeld Europees echthaar is volgens ons de beste kwaliteit haar voor een op maat te maken haarwerk. Het haar is immers echt en onbehandeld en dus niet geverfd of ontschubt, wat de kwaliteit al zoveel malen beter maakt. Het haar zal hierdoor beter vallen, minder klitten, langer mooi blijven en veel minder verzorging nodig hebben. Bovendien is het haar afkomstig van Europese mensen, waardoor het beter bij u zal passen dan een haarwerk van Aziatisch haar. Ook gaat de verwerking van deze haren op een speciale manier en is de knooptechniek anders dan bij Aziatisch haar!

Waarom Europees haarwerk van Infix hair?

Om de allerhoogste kwaliteit met plezier en passie te kunnen waarborgen, werken wij al jaren samen met Infix Hair. Deze haarwerken zijn van absolute topkwaliteit en onderscheiden zich van andere haarwerken door hun natuurlijke valling, de levensduur en de maakwijze. En ja, voor die kwaliteit betaalt u. Maar het resultaat is zo mooi passend, zo verbluffend en zo natuurlijk dat het iedere investering dubbel en dwars waard zal zijn! Kiest u bij Haarhuis van Tongeren voor een maatwerk van Infix Hair, dan gaat u een geheel nieuwe ervaring tegemoet!


Hoe komt uw Europees haarwerk tot stand?

Maatwerk betekent dat iets geheel voor u en u alleen wordt gemaakt, een meesterstuk op maat dus. We beginnen met het uitvoerig bespreken van uw wensen. Wat verwacht u van een haarwerk en wat wilt u ermee? Zo kunt u bijvoorbeeld aangeven of er ook mee wilt sporten of zwemmen. Natuurlijk kijken we samen ook naar de wensen qua model, kleur en valling en adviseren we u welke basis het beste gebruikt kan worden en waarom.

De mal voor uw maatwerk met Europees haar

Als alles doorgesproken is en de lengte van het haar, de valling en eventueel de krulsterkte bepaald zijn, gaan we de mal maken! Een mal is als het ware een kopie van de vorm van uw hoofd. Wij werken veel met kunststof mallen omdat deze zeer stabiel zijn en in tegenstelling tot gips geen rommel geven. Deze manier van een mal maken, is weliswaar iets kostbaarder, maar wel snel, efficiënt en clean. Bovendien nemen wij deze kosten op ons. De mal blijft immers eigendom van ons bedrijf.

De prijs voor uw Europese haarmaatwerk

Prijsbepalend voor onze haarwerken van Europees haar zijn allereerst de grootte, de lengte van het haar en de dichtheid van de knopen. Des te groter, langer en dikker het haar, des te duurder het haarwerk. Ook de krulsterkte en de basis waarop het gemaakt is, beïnvloeden de prijs. Ook de gewenste haarkleur heeft veel invloed. Blond is immers schaarser en dus duurder dan donkerder haar. Uiteraard bespreken we dit alles uitvoerig met u en pas na akkoord gaan we uw haarwerk bestellen. Wist u dat een deel van deze kosten door de verzekering gedekt worden en wij dit voor u regelen?

Waarom Haarhuis van Tongeren?

Met plezier ons werk doen. Mensen blij maken met onze haarwerken. Dat is waar wij het voor doen. Bij familiebedrijf Haarhuis van Tongeren is ons werk overduidelijk gebaseerd op jarenlange kennis en kunde, maar bovenal op passie en betrokkenheid. Zo kan iedereen langskomen voor een gratis haar-en hoofdanalyse. Niet voor niets zijn we al meer dan 80 jaar dé haarwerkspecialist in Leiden, Zoetermeer en omgeving. En daar zijn we best een beetje trots op. We zijn zeer begaan met onze klanten en dat merkt u aan onze betrouwbare, betrokken en persoonlijke service!