Hair Extensions

Great Lengths is een haarvermeerderings systeem dat bestaat uit hairextensions. Hairextensions zijn strengen haar en worden afzonderlijk aangebracht. De strengen haar hebben vijf lengtes van 20- 30-40-50 en 60 cm. De top van de hairextension heeft een minuscuul kunststofje voor de bevestiging aan het eigen haar. Great Lenghts geeft aan dat de hairextensions gemiddeld 4 tot 5 maanden kunnen blijven zitten, dit afhankelijk van de natuurlijke haaruitval en hoe snel ons eigen haar groeit.

 

 

 

 

 

 

 

Great Lengths beschadigt het eigen haar absoluut niet mits het door een erkend en geschoold bedrijf geplaatst wordt. Bij een volumebehandeling beschermt Great Lenghts zelfs het eigen haar doordat allerlei ander behandelingen overbodig zijn.

Het haar is van nature glanzend en veerkrachtig. Dat kan alleen door de ultieme haarkwaliteit van 100% natuurhaar. Alle haarschubjes zijn aanwezig en het haar is op groeirichting geselecteerd. Bij normaal dagelijks onderhoud gaat het haar niet knopen.

De aanhechting aan het eigen haar is uniek door de bevestiging met polymeren. Dit kunststofje heeft nagenoeg de eigenschappen van ons eigen haar. Door de wijze van bevestigen behoudt ieder zijn eigen lifestyle. Bij kleuring of omvorming van het eigen haar is het om technische redenen noodzakelijk 1 week voor of 1 week na het aanbrengen van Great Lengths dit uit te voeren.

Sauna, diepzee duiken, racen en andere sporten vormen geen enkele belemmering. Zelfs zwemmen en heel zout zeewater kan probleemloos. Natuurlijk het haar daarna normaal behandelen met een conditioner, evenals het beschermen tegen zonlicht.

De verzorging van Great Lengths haar is gelijk aan het eigen haar. Het enige verschil is dat vanwege de aanhechting het haar gekamd wordt met een borstel. Deze borstels hebben een ruime inplant zodat vanaf de hoofdhuid het haar wordt verzorgd. Onze salon adviseert de verzorging en de verzorgingsproducten.

WIJ WERKEN MET DE ULTRASONIC 5000
Een koud applicatie door middel van geluidsgolven. Deze manier gaat erg snel.

Indien u een advies op maat wilt en een prijsopgave kunt u ons bellen om een afspraak te maken, uiteraard verplicht deze afspraak u tot niets en is geheel vrijblijvend.