Haaraanvulling voor mannen

Anno 2019 kunnen we niet meer ontkennen dat het uiterlijk erg belangrijk voor ons is. Hoewel jaren geleden de uiterlijke verzorging vooral op de vrouw gericht was, vindt de man van tegenwoordig het even belangrijk om zichzelf goed te verzorgen en er goed uit te zien. Wat ons betreft terecht! Een belangrijk onderdeel van het uiterlijk wordt bepaald door het haar. Haarwerk voor mannen, of liever gezegd een haaraanvulling voor mannen komt steeds vaker voor.

Dunner wordend haar

Er zijn heel veel mannen die te maken krijgen met dunner wordend haar. Waar men vroeger dacht dat dit typisch iets is voor oudere mannen heeft het mis. Er zijn genoeg jonge mannen waarbij de haardos behoorlijk is uitgedund of die zelfs kaal beginnen te worden. Veel mannen worden hier onzeker van. Gelukkig is hier tegenwoordig veel aan te doen!

Kapsel op maat

De oude toupet van opa is dus allang achterhaalt. Ook hoeft u helemaal geen lang haar te hebben om gebruik te maken van een haaraanvulling. Zelfs met hippe korte kapsels is een haaraanvulling heel goed mogelijk. Het aanbod van haaraanvullingen is groot en samen maken we het gewenste kapsel op maat.

Onzichtbaar haarwerk, net echt!

Het basismateriaal waarop de haarwerken tegenwoordig gemaakt worden is van een flinterdun folie. In dit folie worden de haartjes gestoken. Als het folie met de huid verlijmd wordt lijkt het net of de haartjes zo uit de hoofdhuid komen. Ook worden er door de technologische ontwikkelingen op dit gebied de haartjes steeds dichter bij elkaar ingezet. Zo is er voor ieder haartype een goede haaraanvulling te verkrijgen. De aanvulling van het haar wordt altijd op maat gemaakt. Hierbij wordt ook veel aandacht geschonken aan het haar wat nog wel aanwezig is op de hoofdhuid. Een zo natuurlijk resultaat is het doel. Als u bijvoorbeeld aan de zijkanten van uw hoofd niet heel dik haar heeft, willen we bovenop het hoofd natuurlijk geen hele dikke haardos maar juist een haarwerk wat hetzelfde volume en dikte heeft als de zijkanten.

Actief in het leven

Het fijne van de haaraanvullingen waar wij mee werken is dat ze zo licht en stevig zijn. Het voelt net als uw eigen haar. U hoeft dus niets in te leveren op uw levensstijl. Met een haaraanvulling kunt u prima slapen, sporten, douchen en zelfs zwemmen. Wist u dat wij tot onze klantenkring zelfs topsporters mogen rekenen?! Een actieve levensstijl? Geen probleem!

Advies over een haaraanvulling voor mannen

Goed advies, begeleiding en het opvolgen van de instructies zijn van essentieel belang voor het slagen van een goed esthetisch haarwerk. Wat dat betreft gaan wij altijd voor de beste kwaliteit. Kwaliteit kost soms net iets meer, maar dan heeft u ook wat. Goedkoop is in de wereld van haarwerk vaak duurkoop. Ik zeg altijd: ‘Ga voor goed en kwaliteit of doe het niet.’

Dit gezegd hebben vind ik het wel belangrijk dat u weet, dat het voor iedereen haalbaar is een mooi haarwerk aan te schaffen. Soms moeten we het wensenlijstje iets aanpassen maar in goed overleg komen wij daar altijd uit.

Ook bij een haaraanvulling voor de man is een goed advies van een haarspecialist cruciaal. Wij van Haarhuis van Tongeren kijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn. Want zoals eerder gezegd: anno 2019 is ook het uiterlijk van de man hartstikke belangrijk. Dat wij mee kunnen werken aan een stukje zelfverzekerdheid omtrent het kapsel is waar wij het voor doen!