Uw verzekering

Bij elke medische indicatie zal Haarhuis van Tongeren u uiteraard helpen bij het verkrijgen van een vergoeding van de zorgverzekeraars. Wij zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars in Nederland.

De huisarts of specialist schrijft hiervoor een aanvraag/verwijsbrief uit voor het verstrekken van een haarwerk. Hierin wordt dan een diagnose vermeld bijvoorbeeld: chemotherapie, alopecia, alopecia areata, alopecia androgenetica enz.

Te allen tijde wordt met een medische indicatie met toestemming van uw zorgverzekeraar een basisvergoeding uitgekeerd die voor een ieder gelijk is.

De basis vergoeding voor 2021 is € 452,00

Veel zorgverzekeraars bieden u de mogelijkheid u aanvullend bij te verzekeren. Indien dit bij u het geval is, kunt u misschien een extra tegemoetkoming in de kosten verwachten.

Indien uw haar nog niet uitvalt (bijv. bij een radiologische of een chemotherapeutische behandeling), wordt het haarwerk voor u gereserveerd tot het moment waarop u deze wel nodig heeft. Wanneer tot aankoop wordt overgegaan, wordt aan begeleiding en nazorg veel tijd besteed. Haarhuis van Tongeren geeft deze service, waarvoor geen kosten in rekening worden gebracht.

Mocht u vragen hebben aan de hand van deze informatie kunt u ons altijd bellen.