Mediceuticals

U kunt bij ons op afspraak gratis een haar- en hoofdhuidanalyse laten doen. Wij raden dit u aan als u problemen heeft van uw haar of hoofdhuid of mischien beiden. Wij gaan dan met een microscoop kijken op uw hoofdhuid. Deze microscoop heeft een vergroting van 200x. U kijkt zelf mee op een beeldscherm zodat u de uitleg en onderbouwing goed kunt begrijpen. Aan de hand van wat wij zien zullen wij u dan vertellen wat voor huid of haar probleem er zich bij u voordoet. Dit werkt samen met het produkt Mediceuticals. Dit is speciaal ontwikkel voor de verzorging van het haar maar vooral ook hoofdhuid.

Met de meest geavanceerde technologie en wetenschap ter wereld ontwikkelt Mediceuticals haar- en hoofdhuidverzorgende producten.

Mediceuticals beschermt en activeert het levende deel van het haar. Science en Research op zijn best, verrijkt met de hoogste kwaliteit en de meeste pure grondstoffen, samen een technologisch superieur product voor uw haar en hoofdhuid.

Mediceuticals uniek cold filtered proces garandeert een optimale werking van de natuurlijke ingredienten om de hoofdhuid en het haar te verzorgen of te herstellen.

Mediceuticals is niet op dieren getest, bevat geen pvp en is hypoallergeen.

Mediceuticals helpt onderandere bij problemen zoals roos/eczeem/psoriasis/alopecia/ haaruitval/chemotherapie/haaruitval tijdens of na de zwangerschap.

Bent u geïnteresseerd of heeft u haar- of hoofdhuidproblemen belt u voor een gratis haar- en hoofdhuidanalyse.