Haarwerken voor dames

Vrouwen krijgen tegenwoordig steeds vaker met een vorm van haaruitval te maken. Haarproblemen zoals een dunner wordende haardos, vanwege haarverlies of afbrekende haren komt vaak voor. Juist voor vrouwen ligt het verliezen van een mooie haardos heel gevoelig. Want dromen we niet allemaal van een prachtige volle bos haar?

Het dunner worden, zelfs uitvallen of ontevreden zijn met uw haar kan tot onzekerheid leiden. Dit kan u belemmeren in het dagelijks leven. Haarverlies kan een grote stressfactor zijn. Lopen in de regen, in fel licht staan in een openbare gelegenheid, op een roltrap of op het werk. Herkent u deze momenten van onzekerheid? Het is echt niet nodig om u nog langer onzeker te voelen. Er zijn namelijk talloze oplossingen voor haarproblemen.

Er zijn veel verschillende systemen voor haaraanvulling. De systemen “Hair for you” en “Dermofusion” zijn onzichtbare haaraanvullingen waarmee u alles kunt blijven doen, zoals zwemmen, douchen, sporten en slapen. Deze haaraanvullingen blijven onder alle omstandigheden stevig vast zitten en geven u daarmee een onbezorgd gevoel.

Afspraak maken Leiden Afspraak maken Zoetermeer

 

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor haarverlenging. Bijvoorbeeld om uw haar te laten verlengen of extra volume aan te brengen voor een speciale gelegenheid. Wilt u hetzelfde effect voor een langere periode, dan kunt u het beste kiezen voor hairextensions.

Verder hebben wij ook haarwerken die u alleen overdag draagt en u eenvoudig zelf kunt onderhouden. Kortom, Haarhuis van Tongeren heeft een oplossing voor elk haarprobleem.

U heeft de eerste stap al genomen door onze website te bezoeken. Neem ook de volgende stap en maak een afspraak voor een eerlijk, betrokken  en deskundig advies. Laat u informeren in alle rust en privacy bij Haarhuis van Tongeren in Leiden of Zoetermeer.