Haarspecialist haarhuis van Tongeren

Haarspecialist van TongerenBent u op zoek naar een haarspecialist? Haarhuis van Tongeren is gevestigd in Leiden en Zoetermeer en is al meer dan 80 jaar ervaren met haar en de problemen ervan. Voor al uw haarproblemen gaat u naar een echte haarspecialist!

Heeft u last van hoofdhuid- of haarproblemen dan kunt u bij ons vrijblijvend een afspraak maken. Een haarspecialist van Haarhuis van Tongeren onderzoekt uw hoofdhuid en haar en op basis hiervan wordt een advies gegeven. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken zodat wij u gericht advies kunnen geven.

U kunt bij een haarspecialist terecht als u o.a. last heeft van:

  • Kaalheid;
  • Haaruitval;
  • Hoofdhuidproblemen;
  • Vette hoofdhuid;
  • Rode hoofdhuid;
  • Droge hoofdhuid.

U kunt ons altijd bellen als u last heeft van een hoofdhuid of haarprobleem! Maak nu een gratis afspraak bij een haarspecialist van Haarhuis van Tongeren.

Een haarspecialist die ieder probleem oplost!

Niet alleen voor haarproblemen komt u naar Haarhuis van Tongeren. Wij hebben ook al ruim 45 jaar ervaring op het gebied van haarwerken. Als haarspecialist kunt u bij Haarhuis van Tongeren haarwerken zoals haarstukken, maatwerk, toupets, hairextensions en pruiken bestellen.

Daarnaast zijn in onze kapperswinkels voldoende haarspecialisten aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. Dus komt u voor kappersproducten, haarstukken of haarproblemen onze specialisten helpen u om van uw probleem af te komen.

Meer informatie over haarspecialist Haarhuis van Tongeren

Wilt u meer weten over haarspecialist Haarhuis van Tongeren, wilt u pruiken bestellen of heeft u een ander haarprobleem neem dan vrijblijvend contact met ons op. Een haarspecialist beantwoordt al uw vragen en voorzien u van het beste advies.

Meer weten over haarwerken Alphen aan den Rijn, haarwerken voorschotenhaarwerken Roelofarendsveen of haarwerken Nieuw-Vennep?