Haarwerken Voorschoten

Bent u op zoek naar een nieuw haarwerk in Voorschoten en omgeving? Haarhuis van Tongeren is uw haarwerkspecialist. Al ruim 80 jaar als familiebedrijf gevestigd in Leiden aan de Breestraat en al meer dan 45 ervaring met de mooiste haarwerken voor dames en heren. Onze haarwerkspecialisten hebben jarenlange ervaring en we werken alleen maar met de mooiste haarwerken en met de allernieuwste technieken. Wij zijn als haarwerkspecialist ook aangesloten bij de instanties SEMH (Stichting Erkende Medische Hulpmiddelen) en ANKO om de kwaliteit van ons werk te garanderen.

Haarwerken voor dames en heren

Voor een passend haarwerk in Voorschoten en omgeving zijn wij uw juiste adres. Onze haarspecialisten hebben jarenlange ervaring en werken met de beste merken voor de mooiste haarwerken. Samen met u kijken wij naar een haarwerk dat het beste bij u past. Wij zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt en wij nemen uitgebreid de tijd om al uw vragen te beantwoorden.

Afspraak maken haarwerk Voorschoten

U bent op zoek naar een mooi haarwerk, eentje die bij u past. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak voor in onze salon in Leiden of Zoetermeer. Bent u niet in de mogelijkheid om naar ons toe te komen dan kunt u ook een afspraak maken waarbij wij naar u toekomen.

Haarproblemen

Steeds meer mensen krijgen vroeg of laat te maken met haarproblemen. Wij krijgen steeds meer mensen in onze salon die last krijgen van haarproblemen zoals haaruitval, dunner wordend haar en een terugtrekkende haargrens. Dit kan een hoop verdriet en onzekerheid met zich meebrengen.

Helaas zijn de oorzaken van deze haarproblemen niet eenduidig en kan bij iedereen een andere oorzaak de reden zijn. Er zijn veel verschillen oorzaken, denk aan erfelijkheid, verstoorde hormoonhuishouding, extreme stress, zeer ingrijpende emotionele gebeurtenissen, bijwerkingen van medicijngebruik of een tekort aan voedingsstoffen.

Wij snappen als geen ander dat u op zoek bent naar de beste oplossing. Onze haarspecialisten helpen u graag met al uw haarproblemen. Want duidelijkheid is wat we allemaal willen. Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze haarspecialisten en wij starten met een gratis hoofdhaar analyse om te kunnen bepalen wat de reden van uw haarprobleem is.

Heeft u een vraag over uw haarproblemen of een haarwerk in omgeving voorschoten neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste oplossing.

Meer weten over haarwerken Alphen aan den Rijn, haarwerken Roelofarendsveen, haarwerken Noorwijk/Noordwijkerhout, haarwerken Leiderdorp of haarwerken Nieuw-Vennep?