Haarwerken Nieuw-Vennep

Ontzettend veel mensen krijgen te maken met haaruitval. U bent zeker niet de enige die te maken krijgt met haarverlies, want veel mensen hebben weinig, bijna geen of geen haar meer. En dat heeft verschillende oorzaken. Uw haarverlies kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden door stress en nervositeit of door ijzertekort. Een verminderde conditie van de hoofdhuid, maar ook schildklier problemen en andere haarziektes kunnen zeker ook tot haarverlies lijden.

​Wordt u geconfronteerd met haarverlies, dan kunnen wij dat vrijwel altijd verhelpen. Eerst stellen we de oorzaak van het haarverlies vast met een gratis hoofdhuid analyse. En aan de hand van die uitkomst bekijken wij of en hoe uw haarprobleem opgelost kan worden. Wij zien het verhelpen van een haarprobleem altijd weer als een uitdaging die wij graag aangaan. En als het niet lukt om het haarprobleem (direct) te verhelpen, dan bespreken wij samen met u of een kwalitatief hoogwaardig haarwerk voor u een goed alternatief kan zijn.

Expertise in haarwerken – Nieuw-Vennep

​Haarwerkspecialist Haarhuis van Tongeren bevindt zich in de nabije omgeving van Nieuw-Vennep. Bij onze twee vestigingen, in Leiden en Zoetermeer, beantwoorden onze haarstylisten en haarspecialisten graag al uw vragen over haarwerken. Al zeker 50 jaar adviseren en behandelen wij mannen, vrouwen en kinderen op het gebied van haarstukken en haarwerken.

Hoezo haarwerken van Haarhuis van Tongeren

Het verliezen van hoofdhaar, of het nu tijdelijk of permanent is en of het nu om gedeeltelijke of gehele kaalheid gaat, is voor veel mensen een haast ondragelijk probleem. En dat is volkomen te begrijpen, want onze persoonlijkheid wordt vooral door onze haardos getoond. Zoeken op Haarwerken Nieuw-Vennep om het probleem van een dunnere wordende haardos of kaalheid op te lossen is dus meer dan gewoon. Een haarwerk van Haarhuis van Tongeren zorgt ervoor dat u weer vol vertrouwen in het dagelijkse leven staat, omdat u zich met een haarwerk weer voelt wie u eigenlijk bent!

Zoekt u op haarwerken Nieuw-Vennep? Kom dan naar onze haarhuis van Tongeren vestiging in Leiden of Zoetermeer. Want als het gaat om het aanmeten van haarwerken, dan hebben wij al meer dan 50 jaar ervaring. En die ervaring gebruiken wij met veel plezier om samen met u te zoeken naar de beste oplossing voor uw haarprobleem. Al onze gecertificeerde haarspecialisten werken dagelijks met de nieuwste haaroplossingstechnieken en kennen daardoor de voor- en nadelen van alle typen haarwerken. Ook worden zij elke dag weer geconfronteerd met de emoties die horen bij haarverlies. Daarom weten de haarspecialisten bij Haarhuis van Tongeren als geen ander hoe belangrijk een persoonlijke benadering is. En luisteren zij met veel geduld en inleving naar uw verhaal. Zo kunnen zij u op maat adviseren over de uitgebreide mogelijkheden voor uw haarprobleem. Dat u straks 100% tevreden de deur uitgaat met een haarwerk dat perfect bij u past, dat is ons ultieme doel. Want een goed passend haarwerk geeft u weer zelfvertrouwen en dat maakt het verschil!


​Het lukt ons niet altijd om de oorzaak van haarproblemen te verhelpen, maar de gevolgen oplossen lukt wel. Stress, schaamte en verdriet kan door een kwalitatief mooi en goed passend haarwerk weggenomen worden. U staat hierdoor weer steviger en vaak ook een stuk gelukkiger in uw schoenen! Stop uw zoektocht naar haarwerken Nieuw-Vennep en lees snel hoe u in contact komt met de haarspecialisten van Haarhuis van Tongeren. 

Haarwerken Nieuw-Vennep, Leiden of Zoetermeer?

Haarhuis van Tongeren heeft een vestiging in Zoetermeer en Leiden. ​Beide vestigingen zijn eenvoudig te bereiken. Vanuit Nieuw-Vennep bent u al in een klein half uur bij onze vestiging in Leiden. Lukt het u fysiek of mentaal niet meer om naar onze vestigingen te komen? Maak dan gebruik van de ‘aan huis service’, want het is voor ons geen enkel probleem om naar u te komen voor het aanmeten en passen van een haarwerk, zowel thuis of op locatie (ziekenhuis/verpleeghuis).

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan telefonisch contact met ons op en laat u verder voorlichten over de werkwijze van Haarhuis van Tongeren. Onze haarspecialisten zijn er voor u en beantwoorden met alle liefde al uw vragen. Dus stop met zoeken op haarwerken Nieuw-Vennep en bel naar Leiden of Zoetermeer. Natuurlijk is het ook mogelijk om ons een e-mail te sturen of zelfs om uw vragen te stellen door het contactformulier op de website in te vullen. Dan bellen wij u gewoon. Een passend en mooi haarwerk vinden, lijkt misschien onmogelijk, maar bij Haarhuis van Tongeren weten wij wel beter. Kom snel bij ons langs en ervaar het zelf. Tot ziens!

Meer weten over haarwerken Alphen aan den Rijn, haarwerken Leiderdorp en haarwerken Roelofarendsveen?