Haarverlies en haarwerken

Hoofdhaar is naast de gezichtsuitdrukking en het postuur een van onze meest opvallende kenmerken. Hoofdhaar wordt ook wel een natuurlijk sieraad van de mens genoemd. Meestal staan we niet stil bij de waarde van dit sieraad. We vinden het heel gewoon dat we ons haar kunnen stylen volgens de laatste trends. Haaruitval is in heel veel gevallen een groot persoonlijk drama.

Haarverlies kan zorgen voor gedeeltelijke of volledige kaalheid. Er zijn vele oorzaken voor haarverlies o.a. erfelijke haaruitval, haarziekten, bestraling of chemokuren, stress, medicatie en slechte conditie van de hoofdhuid en haarwortels. Maar wat de oorzaak ook is, ons zelfvertrouwen wordt er door aangetast. Gelukkig zijn er tegenwoordig uitstekende oplossingen waarmee u zich onmiddellijk een stuk beter, mooier en dus ook zelfverzekerder voelt. Kort, krullend of lang haar, voor iedereen ligt een mooi natuurlijk kapsel binnen handbereik. Dus ook voor u!

Afspraak maken Leiden Afspraak maken Zoetermeer

 

Familiebedrijf Haarhuis van Tongeren helpt al meer dan 85 jaar bij het zoeken naar de juiste oplossing voor haarproblemen.