Haarwerken voor mannen

Haarhuis van Tongeren heeft meer dan 45 jaar ervaring in haarwerken voor mannen die geen prijs stellen op diffuus dunner wordend haar, terugtrekkende inhammen, gedeeltelijke of zelfs volledige kaalheid. Wij hebben vele oplossingen voor elke vorm van kaalheid en zo kunt u weer vol tevredenheid in de spiegel naar uw haardos kijken.

Haarwerken voor mannen op jeugdige leeftijd daar kijkt men van op. Toch komt haaruitval en dunner wordend haar vaak al voor bij mannen rond de 30 jaar. Onze op maat gemaakte haarwerken zijn zo onzichtbaar dat je er zonder beperkingen intensief mee kunt bewegen en sporten, zelfs zwemmen of duiken.

Voor elke man en voor elke levensstijl een passend haarwerk

Kaalheid is een keuze

Haarwerken voor mannen volgens de laatste technieken zijn de oplossing voor mannen die liever niet kaal zijn. Wij begrijpen dat u graag kaalheid wilt voorkomen. De verschillende oorzaken van haaruitval vragen om maatwerk oplossingen. Wij gaan de oorzaken uitvoerig met u bespreken en onderzoeken. Met die kennis gaan wij samen met u de mogelijkheden van haarwerken voor mannen bekijken. Uw persoonlijke wensen bepalen de uiteindelijke keuze van het haarwerk. Denk hierbij aan bijvoorbeeld duurzaamheid, levensstijl en gebruiksgemak.

Verschillende haartechnieken voor mannen met haarproblemen

Haarwerken voor mannen is een vak apart! Dit omdat heren over het algemeen korte kapsels dragen waarbij de contouren goed zichtbaar zijn. Haarhuis van Tongeren werkt volgens de allerlaatste technieken bij de vervaardiging van haarwerken. Daardoor wordt er ook een natuurlijk resultaat bereikt met zichtbare contouren.
Voor elke vorm van kaalheid een goede oplossing, zoals een lace front van oor tot oor of een volledig handgeknoopt haarwerk zodat bij kortere kapsels het montuur niet gelijk zichtbaar is.

Een haarstuk bij gedeeltelijke kaalheid

Heeft u last van een sterk terugtrekkende haargrens, kale plekken op het hoofd dan is een gedeeltelijk haarwerk de beste oplossing voor u. Sommige mensen raken hun haar kwijt door een ziekte, bijwerkingen van medicijnen. Maar iemand kan ook kiezen voor het behoud van zijn jeugdige uitstraling.  Haarhuis van Tongeren biedt bij ongewenst haarverlies een passende oplossing met unieke haarwerken voor mannen die niet van echt zijn te onderscheiden.

Een haarwerk bij kaalheid

Wanneer u last heeft van volledige kaalheid (alopecia universalis) of pleksgewijze kaalheid (alopecia areata) dan is een volledig haarwerk vaak de beste oplossing. Dit adviseren wij ook vaak bij mannen met diffuus dunner wordend haar.  Het is mogelijk om voor permanente bevestiging te kiezen als het gaat om een heel haarwerk. En dan kunt u er bijvoorbeeld ook mee slapen, zwemmen en douchen. Wel is dit haarwerk van echt haar gemaakt omdat een kunstvezel deze wrijving niet kan verdragen.

Voordelen van onze haarwerken voor mannen

  • Ervaren specialist geeft discreet en professioneel advies over alle haarproblemen
  • Een haarwerk afgestemd op uw wensen en uw levensstijl
  • Een haarwerk vervaardigd volgens de allerlaatste technieken
  • Ook bij zichtbare contouren een natuurlijk resultaat
  • Persoonlijke begeleiding bij het opzetten en onderhoud van haarwerken voor mannen
  • Met tevredenheid in de spiegel naar uw volle haardos kijken

Wilt u weer snel vol tevredenheid in de spiegel naar uw haardos kijken? Dat kan met onze haarwerken voor mannen. Neem vandaag contact op met Haarhuis van Tongeren en plan een gratis consult met een van onze specialisten.