Rolande

Leiden
Rolande is een volleerd haarwerkster die op alle fronten inzetbaar is. Haar ruime ervaring en inzicht in maatwerk en vermaak werk is een grote aanwinst binnen ons bedrijf. Rolande is een echte vakvrouw en werkt al bij van Tongeren sinds 1979. Ze is inmiddels onderdeel van de familie. Ze levert een grote bijdrage aan het opleiden van de andere haarwerkers binnen ons bedrijf en is altijd gedreven om nieuwe technieken toe te passen om zo vooraanstaand te zijn in het haarwerkers vak. U kunt eigenlijk op ieder gebied bij Rolande terecht.
Een uitdaging in het vak is eigenlijk wat ik het leukste vind. Als iemand denkt dat hun specifieke  probleem moeilijk oplosbaar is toch een goede oplossing bieden! Dat is een uitdaging en daar voel ik me altijd in thuis. Zo blijf je scherp en ontwikkelen we nieuwe ideeën en nieuwe inzichten op het gebied van maatwerk en haarwerken.  

Lobke

Leiden

Lobke werkt sinds 2006 bij Haarhuis van Tongeren en is de vrouw van Sander van Tongeren. Ze heeft zich ontwikkeld als allround medewerker, ze doet de declaraties en onderhoud contacten.

Lobke is ook werkzaam als haarwerkster en is een ondersteuning voor haar collega’s. Ze voelt zich prettig in deze functie en doet graag van alles. Ze vindt het fijn om mensen een beter gevoel te geven of om ze een oplossing te bieden voor een haarprobleem.

Edith

Leiden
Edith is komen werken bij Haarhuis van Tongeren in 2012 na een lang carrière gehad te hebben bij een ander  Kapsalon. Edith wilde zich graag verder ontwikkelen in het vak en kwam zo bij Haarhuis van Tongeren terecht om werkzaam te zijn in het Haarwerk. Edith is inmiddels gedreven in het vak en heeft zich ontwikkeld tot een aanwinst voor ons bedrijf! Ze is serieus en heeft passie voor haar werk!

Sander

Leiden
Sander is de eigenaar van Haarhuis van Tongeren en is de derde generatie van Tongeren binnen haarhuis. Hij is verantwoordelijk voor de dagelijks gang van zaken. Ook is hij gespecialiseerd in hoofdhuid problematiek en heeft een achtergrond als drogist.

Ons doel is het leveren van kwaliteit en niet kwantiteit we zijn dagelijks bezig om deze kwaliteit instant te houden en onze klant het beste te bieden wat mogelijk is. De goedkoopste zijn is makkelijk maar goed werk leveren voor een betaalbare prijs is een vak!

Adrie

Leiden
Adrie is een zeer ervaren haarwerkster en al sinds 1962 in dienst bij Haarhuis van Tongeren. Adrie kan als geen ander Haarwerken weer in model maken en is specialiste in opsteken en opkammen van haarwerken. Adrie is een van Tongeren dus onderdeel van de familie maar dat zijn eigenlijk al onze werknemers een beetje! Adrie komt iedere dag nog met plezier naar haar werk en dat zegt toch wel wat over ons team!

Elisa

Leiden
Elisa is een bedreven Hairstylist die vanaf 2011 werkzaam is bij Haarhuis van Tongeren. Bij Elisa kun je terecht voor een goed kleur advies of voor stylen, knippen van zowel dames als heren. Ook heeft ze een uitgebreide training gevolgd voor keratine behandelingen.

Het mooiste aan mijn werk bij Haarhuis is het goed adviseren van een klant en deze tevreden ons bedrijf zien verlaten zodat ze ook weer terug komen! Ik heb plezier in mijn werk en ga iedere dag met een lach weer naar de Breestraat.

Debby

Leiden

Monique

Zoetermeer

Esmeralda

Zoetermeer

Is sinds 2008 werkzaam bij Haarhuis van Tongeren op ons filiaal in Zoetermeer. Ze is gelijk begonnen als leerling Haarwerker.

Voordat ze bij ons in dienst kwam heeft ze jaren als kapster gewerkt en ook even zelfstandig. Ze heeft dus veel ervaring en is nu na 9 jaar op alle gebieden van het Haarwerk inmiddels op haar plaats. Één van haar specialiteit is de hoofdhuid massage. Voor mensen die een haarwerk dragen erg prettig om een keer te ervaren!

Kevin

Leiden

Aukje

Leiden

Anouk

Leiden

Kim

Leiden