Rolande

Leiden
Rolande is een volleerd haarwerkster die op alle fronten inzetbaar is. Haar ruime ervaring en inzicht in maatwerk en vermaak werk is een grote aanwinst binnen ons bedrijf. Rolande is een echte vakvrouw en werkt al bij van Tongeren sinds 1979. Ze is inmiddels onderdeel van de familie. Ze levert een grote bijdrage aan het opleiden van de andere haarwerkers binnen ons bedrijf en is altijd gedreven om nieuwe technieken toe te passen om zo vooraanstaand te zijn in het haarwerkers vak. U kunt eigenlijk op ieder gebied bij Rolande terecht.
Een uitdaging in het vak is eigenlijk wat ik het leukste vind. Als iemand denkt dat hun specifieke  probleem moeilijk oplosbaar is toch een goede oplossing bieden! Dat is een uitdaging en daar voel ik me altijd in thuis. Zo blijf je scherp en ontwikkelen we nieuwe ideeën en nieuwe inzichten op het gebied van maatwerk en haarwerken.  

Lobke

Leiden

Lobke werkt sinds 2006 bij Haarhuis van Tongeren en is de vrouw van Sander van Tongeren. Ze heeft zich ontwikkeld als allround medewerker, ze doet de declaraties en onderhoud contacten.

Lobke is ook werkzaam als haarwerkster en is een ondersteuning voor haar collega’s. Ze voelt zich prettig in deze functie en doet graag van alles. Ze vindt het fijn om mensen een beter gevoel te geven of om ze een oplossing te bieden voor een haarprobleem.

Edith

Leiden
Edith is komen werken bij Haarhuis van Tongeren in 2012 na een lang carrière gehad te hebben bij een ander  Kapsalon. Edith wilde zich graag verder ontwikkelen in het vak en kwam zo bij Haarhuis van Tongeren terecht om werkzaam te zijn in het Haarwerk. Edith is inmiddels gedreven in het vak en heeft zich ontwikkeld tot een aanwinst voor ons bedrijf! Ze is serieus en heeft passie voor haar werk!

Sander

Leiden
Sander is de eigenaar van Haarhuis van Tongeren en is de derde generatie van Tongeren binnen haarhuis. Hij is verantwoordelijk voor de dagelijks gang van zaken. Ook is hij gespecialiseerd in hoofdhuid problematiek en heeft een achtergrond als drogist.

Ons doel is het leveren van kwaliteit en niet kwantiteit we zijn dagelijks bezig om deze kwaliteit instant te houden en onze klant het beste te bieden wat mogelijk is. De goedkoopste zijn is makkelijk maar goed werk leveren voor een betaalbare prijs is een vak!

Adrie

Leiden
Adrie is een zeer ervaren haarwerkster en al sinds 1962 in dienst bij Haarhuis van Tongeren. Adrie kan als geen ander Haarwerken weer in model maken en is specialiste in opsteken en opkammen van haarwerken. Adrie is een van Tongeren dus onderdeel van de familie maar dat zijn eigenlijk al onze werknemers een beetje! Adrie komt iedere dag nog met plezier naar haar werk en dat zegt toch wel wat over ons team!

Elisa

Leiden
Elisa is een bedreven Hairstylist die vanaf 2011 werkzaam is bij Haarhuis van Tongeren. Sinds 2016 is Elisa over gestapt naar de Haarwerken en met succes! Inmiddels is zij een bedreven Haarwerker en is ze op vrijwel alle fronten van het vak inzetbaar!  Bij Elisa kunt u terecht voor zowel Heren als Dames Haarwerk.

Het mooiste aan mijn werk bij Haarhuis is het goed adviseren van een klant en deze tevreden ons bedrijf zien verlaten zodat ze ook weer terug komen! Ik heb plezier in mijn werk en ga iedere dag met een lach weer naar de Breestraat.

Debby

Leiden
Debby is sinds 2016 werkzaam bij Haarhuis van Tongeren. Ze regelt alles op het gebied van administratie maar ook is ze het aanspraak punt voor onze groothandel in Haarwerken elite-hair.nl. Verder doet ze daarnaast nog van alles in het bedrijf wat er maar nodig. Debby houd van gezelligheid maar blijft wel professioneel ze is een aanwinst voor ons bedrijf.

Monique

Zoetermeer
Monique is een vol leert Haarwerker en al meer dan 35 jaar in dienst bij van Tongeren ze is een vast gezicht van ons filiaal in Zoetermeer. Het zelfde als Rolande is Monique inmiddels een onder van onze Familie. Monique is begonnen in onze kapsalon op het Levendaal vanuit hier is ze na vele jaren werkzaam geweest te zijn door gegroeid in het Haarwerkers vak! Ze doet dit met veel passie en toewijding en probeert altijd tot het beste resultaat te komen voor de klant. Monique specialiseert zich in Maat Haarwerk van Infix Hair maar is eigenlijk op alle fronten inzetbaar een echt allrounder zou je kunnen zeggen!  Wilt u een goed advies over Haarwerken dan bent u bij Monique aan het goede adres! Maar zoals gezegd kunt u ook voor andere vragen op het gebied van haarwerk of salon heel goed bij haar te raden gaan.

Esmeralda

Zoetermeer

Is sinds 2008 werkzaam bij Haarhuis van Tongeren op ons filiaal in Zoetermeer. Ze is gelijk begonnen als leerling Haarwerker.

Voordat ze bij ons in dienst kwam heeft ze jaren als kapster gewerkt en ook even zelfstandig. Ze heeft dus veel ervaring en is nu na 9 jaar op alle gebieden van het Haarwerk inmiddels op haar plaats. Één van haar specialiteit is de hoofdhuid massage. Voor mensen die een haarwerk dragen erg prettig om een keer te ervaren!

Kevin

Leiden
Kevin maakt deel uit van ons haarwerkers team. Hij is gespecialiseerd in Contactskin en Dermointegration ook is hij krul en kleur specialist. Kevin is altijd vrolijk en gedreven of het nu gaat over haarwerk of een salon behandeling u kunt altijd bij Kevin terecht.

Aukje

Leiden
Aukje is de Vierde generatie van Tongeren ze is sinds 2021 werkzaam bij Haarhuis van Tongeren. Ze heeft altijd interesse gehad in het Familie bedrijf van Tongeren en wilde al van jongst af aan hier deel van uit maken. Uiteraard vinden wij als familie dat erg leuk en zijn  we trots dat ze het bedrijf in de toekomst voort wil zetten! Er is nog veel te leren maar Aukje is gedreven en serieus en een echte doorzetter. U kunt bij Aukje terecht voor knippen of kleuren van zowel Dames als Heren. Ook is Aukje specialist op het gebied van Kérastase dus heeft een goed advies nodig over haarverzorging dan bent u daar aan het goede adres.

Anouk

Leiden
Anouk is onze specialist in Hairwefts of weaves ze is allround Hairstylist en specialist in haarverlengingen dat is ook haar passie! Maar voor een gewoon goed advies of knip of kleur behandeling bent u bij Anouk ook aan het goed adres! Binnen ons team houden we van een gezellige sfeer en Anouk draagt hier zeker aan bij ze is er altijd met een lach of een leuke grap.  

Kim

Leiden
Kim is werkzaam bij van Tongeren sinds 2017. Ze is eigenlijk op alle vlakken inzetbaar! Strakke heren modellen en opscheren vind ze leuk! Maar ook in het dames vak en kleuren is Kim zeer bedreven. Voor extensions van greatlenghts ben je bij Kim aan het goede adres! Kim is altijd vrolijk en geeft je een lach op je gezicht. Ook is ze zeer professioneel en heb je advies nodig vraag het haar gerust.