Extensions bestellen

Wilt u professionele extensions bestellen? Bij Haarhuis van Tongeren kunt u extensions bestellen via de webshop of in onze winkels in Leiden en Zoetermeer.

Extensions bestellen gaat eenvoudig. Wij hebben een ruim assortiment met diverse extensions. Wij hebben extensions van o.a. balmain.
Extensions bestellenU kunt bij ons extensions bestellen in diverse lengtes. De extensions hebben wij in diverse lengtes. De strengen haar hebben vijf lengtes van 20- 30-40-50 en 60 cm. Wanneer u de extensions aan uw eigen haar verbindt blijven de extensions gemiddeld 4 tot 5 maanden zitten.

U kunt bij ons extensions bestellen van het merk Balmain. De extentions van Balmain zijn van zeer hoge kwaliteit, dit komt doordat de extensions 100% natuurhaar zijn. De verzorging van Balmain extensions is hetzelfde als uw eigen haar. Het enige verschil is dat vanwege de aanhechtingen met uw haar het haar gekamd moet worden met een borstel.

Extensions bestellen bij een echte haarspecialist

Haarhuis van Tongeren bestaat al 80 jaar en  heeft al 45 jaar ervaring met haarstukken. Als u kiest voor Haarhuis van Tongeren kiest u voor kwaliteit en professionaliteit. Extensions bestellen doet u dus bij ons!

Wilt u eerst advies voordat u extensions gaat bestellen kom dan naar een van onze winkels in Leiden of Zoetermeer. Onze specialisten helpen u met het maken van de juiste keuze en voorzien u van het beste advies.

Wilt u meer weten over extensions bestellen?

Heeft u nog vragen over de Balmain extensions of wilt u Balmain extensions bestellen.  Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons  contactformulier of 071 – 5125 212.

Extensions bestellen doet u bij haarspecialist Haarhuis van Tongeren!