Haarverlies door chemokuur of bestraling

Bent u op zoek naar informatie over haarwerken en pruiken, omdat u wordt geconfronteerd met een behandeling tegen kanker? Dan wensen wij u heel veel sterkte tijdens deze zware periode. Laat uw zorgen over tijdelijk haarverlies u niet vermoeien tijdens het genezingsproces. U heeft nu al uw energie nodig om beter te worden!

Voor mensen die last krijgen van synthetische stoffen, zijn er haarwerken van uitsluitend natuurlijk menselijk haar. Deze haarwerken en pruiken worden gemaakt van hoge kwaliteit, zachte en comfortabele basismaterialen. Dit zorgt ervoor dat de haarwerken eenvoudig zijn te onderhouden en comfortabel dragen. Want echt, een mooie natuurlijke pruik is een heel goed alternatief de komende maanden.

DOWNLOAD: netwerkkaart-2020-borstkankerzorgverleners-regio-leiden.pdf

 

 

 

 

 

Bij onze vestigingen in Zoetermeer en Leiden heeft u de mogelijkheid om door het uitgebreide assortiment te gaan om zodoende de verschillende soorten haarwerken te bekijken en te passen.

Afspraak maken Leiden Afspraak maken Zoetermeer

 

Vanzelfsprekend gebeurt dit in een sfeervolle, rustige en prettige omgeving waar wij alle tijd nemen om het juiste haarwerk te vinden. Bent u niet meer in staat om naar ons toe te komen, dan komen wij geheel vrijblijvend en kosteloos bij u langs.