Hair for You

Voor veel vrouwen is dun haar of haaruitval een groot probleem. Vaak geeft het een onzeker gevoel en leidt tot minder sociale contacten.

Het integratiesysteem Hair 4 You dekt de hoofdhuid niet af en in combinatie met de unieke bevestigingsmethode, waardoor het hair 4 You-systeem volledig in uw eigen haar opgaat, biedt het u een ongekende vrijheid. Het speciale aan het Hair 4 You-systeem is dat het zodanig geplaatst kan worden, zodat uw natuurlijke haarinplant gerespecteerd blijft. U kunt zich vrij en probleemloos bewegen. Sporten, zwemmen, regen of mist vormen voor u geen belemmering meer.


Hair 4 you is voor de modieuze vrouwen, jong of oud maakt geen verschil, met erg dun haar of vroege kaalheid. Kaalheid bij vrouwen wordt erg onderschat. 40% van de vrouwen lijdt in meer of mindere mate aan een vorm van kaalheid.

De behandeling begint met een gesprek: Welk model wenst de klant en welke kleur mag het worden? Daarna maken wij een mal van het hoofd. Die sturen wij op naar het fabricage-atelier, waar vlijtige handen twee identieke haarwerkjes vervaardigen die de klant straks beurtelings zal gaan dragen.

 

 

Hair 4 You kan op verschillende manier bevestigd worden:

  • Micropoint, een klein knoopje van het eigen haar met daarop een druppeltje lijm. Dit droogt binnen enkele seconden en blijft vast zitten voor ongeveer 4 tot 6 weken. Dan komt u terug bij ons om u prettig en naar tevredenheid draagcomfort te garanderen.
  • Buisjes,  daar wordt dan u eigen haar door heen gehaald en het buisje wordt dan plat gedrukt en dit zit vast voor ongeveer 4 tot 6 weken. Dan komt u terug bij ons om u prettig en naar tevredenheid draagcomfort te garanderen.
  • Plakrand, dan wordt er een stukje haar weg gehaald en dit dient dan als plakstrook. Deze manier van bevestigen raden wij het meest aan omdat het direct op uw hoofdhuid bevestigd wordt. Dit systeem zit vast voor ongeveer 4 tot 6 weken. Dan komt u terug bij ons om uw prettig en naar tevredenheid draagcomfort te garanderen.
  • Klemmetjes, er worden een aantal klemmetjes aan het haarwerk bevestigd en dit zet u zelf vast ieder dag. Hier kunt u alleen niet mee slapen omdat vaak de klemmetjes dan pijnlijk zijn op de hoofdhuid. Bij deze manier van bevestigen hoeft u dus niet iedere keer terug naar onze salon om het los te laten halen. Natuurlijk moet u wel eens terugkeren voor uw eigen haar.

Indien uw een advies op maat wilt en een prijsopgave kunt u ons bellen om een afspraak te maken, uiteraard verplicht deze afspraak u tot niks en is geheel vrijblijvend.