Haarwerk op afbetaling

Bij Haarhuis van Tongeren is het mogelijk om een haarwerk op afbetaling aan te schaffen. Een haarwerk is vaak best een kostbare aanschaf en niet iedereen is in staat om dat in 1 keer te betalen. Toch wil Haarhuis van Tongeren een mooi haarwerk voor iedereen beschikbaar maken!

Een haarwerk voor iedereen mogelijk

Haarverlies kan zorgen voor gedeeltelijke of volledige kaalheid. Er zijn vele oorzaken voor haarverlies. Maar wat de oorzaak ook is, gevoelens van onzekerheid blijven niet uit. Gelukkig zijn er tegenwoordig uitstekende oplossingen waarmee u zich direct een stuk zelfverzekerder voelt. Voor iedereen ligt een mooi natuurlijk kapsel binnen handbereik met een Haarwerk op afbetaling. Dus ook voor u!

“Koop nu, betaal later”

Een Haarwerk op afbetaling is een uitkomst als het gaat om een grote uitgave en het niet lukt om het aankoopbedrag in een keer te voldoen. Deze wijze van betalen, betekent dat je je haarwerk direct krijgt als koper maar de koopprijs hoef je niet direct te voldoen. Het haarwerk mag je in vooraf afgesproken termijnen afbetalen. De kosten van een Haarwerk op afbetaling zijn bij deze termijnbedragen inbegrepen. Als koper ben je wel direct eigenaar van het haarwerk, ook al heb je de koopprijs dus nog niet (volledig) betaald.

Natuurlijk sieraad van de mens onder handbereik

Hoofdhaar is een van onze meest opvallende kenmerken naast de gezichtsuitdrukking en het postuur. Meestal staan we niet stil bij de persoonlijke waarde van dit sieraad. Haaruitval is in heel veel gevallen een groot persoonlijk drama. Daarom zijn er bij ons mogelijkheden om een Haarwerk op afbetaling aan te schaffen. Wij maken dan van tevoren duidelijk afspraken over hoe we dit gaan doen. Vaak betaalt u wel een groter bedrag vooruit en kan het restbedrag in delen betaald worden. Dit zorgt ervoor dat u toch in staat bent direct een haarwerk aan te schaffen.

Niet langer wensen maar doen!

Door de aanschaf van een Haarwerk op afbetaling hoeft u niet langer te wachten. Uw wensen vertalen wij naar een passend haarwerk. De kosten van een haarwerk heeft niet iedereen zomaar op zijn of haar rekening staan. Een Haarwerk op afbetaling kan voor u dé manier zijn om de aanschaf te bekostigen. Informeer naar de mogelijkheden voor het kopen van uw Haarwerk op afbetaling.

Graag ontvangen wij u in een van onze salons

Familiebedrijf Haarhuis van Tongeren helpt al meer dan 80 jaar bij het zoeken naar de juiste oplossing voor haarproblemen en denkt met u mee over de betaalmogelijkheden van een Haarwerk op afbetaling. Maak een afspraak voor een eerlijk, betrokken en deskundig advies. Laat u informeren in alle rust en privacy bij Haarhuis van Tongeren in Leiden of Zoetermeer.