Klanten van Haarhuis van Tongeren

Mevr. W Pelt uit Leiden

Jarenlang heb ik een haarunit gedragen, die ik met klemkammetjes aan mijn eigen haar bevestigd waren. Toch voelde ik me altijd onzeker, totdat ik bij Haarhuis van Tongeren hoorde over Hair4You. Dit is een pracht systeem. Ik kan nu zwemmen, douchen, sporten. Kortom het voelt als mijn eigen haar. Om de 6 weken ga ik naar het haarhuis en wordt mijn haarunit omgewisseld. Ik draag nu 7 jaar dit systeem en het is werkelijk fantastisch.Heeft u ook een dun haar probleem? Bel even naar Haarhuis van Tongeren en u kunt dan vrijblijvend een afspraak maken en eventueel kunt u het bij mij bekijken.

Mevr. A de Vries uit Delft:

Na het ongelukkige nieuws dat ik borstkanker had en chemotherapie zou krijgen kom je bij het volgende punt, een pruik. geen leuke gedachte om je haar te verliezen, en om die periode kaal door te gaan was aan mij niet besteed. Via het ziekenhuis ben ik bij Haarhuis van Tongeren terecht gekomen. Na telefonisch een afspraak gemaakt te hebben en enige uitsleg gekregen te hebben was ik al wat gerustgesteld. Bij Haarhuis van Tongeren werd ik hartelijk welkom geheten en zagen wij een uitgebreide collectie. Na zelf wat uitgezocht te hebben en op aanraden van de kapster zijn we het een en ander gaan passen. Zoals ze tegenwoordig die haarwerken maken, ongelofelijk. Het viel me 1000% mee om een pruik op te hebben. Hiermee kom ik die vervelende periode wel mee door. Als je eenmaal een haarwerk op hebt zodra al je haar eraf is zie je er direct goed uit, en was ik halvewege de dag mijn haarwerk zat dan had ik ook nog een aantal leuke mutsjes en sjaals die ik op kon zetten. Ook bij het afleveren van het haarwerk ben ik zeer gastvrij en professioneel geholpen. Handmatig hebben ze het haarwerk zelf passend voor mij gemaakt. Ze laten je vrij in keuzes maar begeleiden je wel de juiste kant op. Ik ben erg blij met mijn pruik voor zolang als het moet duren.

Mevr. C Janssen uit Zoetermeer

Ik heb al Alopecia Areata sinds mijn 14e jaar. Ik verloor toen in een zeer korte tijd mijn haar. Ik ben toen voor advies naar Haarhuis van Tongeren gegaan. Zij hebben mij toen zeer vriendelijk ontvangen en mij gerust gesteld dat zij iets moois voor mij zouden zoeken en het helemaal naar mijn wensen zouden maken. Dat is heel goed gelukt en sinds die tijd koop ik ieder jaar een nieuw haarwerk. Soms echt haar maar ook synthetisch haar, ik wissel dit gewoon af. Het onderhoud doe ik zelf en dat gaat harstikke goed. Hierbij wil ik doorgeven dat ik iedereen Haarhuis van Tongeren kan aanraden voor een goed, zorgvuldig en gepast advies. Sinds kort kan ik ook in de nieuwe winkel in Zoetermeer terecht met ook een ruime voorraad en grote paskamers.

Dhr. J Overdijk uit Leiden

Ik kreeg in mijn 35ste levensjaar uit het niets last van dunner wordend haar. Uiteraard raakte ik hiervan in paniek en ging van allerlei middelen gebruiken die haargroei zouden bewerkstelligen. Natuurlijk werkt geen één van deze producten aangezien er geen haargroei middeltjes bestaan zo als ik nu weet. Via het internet kwam ik bij Haarhuis van Tongeren terecht. Ik stuurde ze een email met de uitleg over mijn probleem en ja gelukkig daar werd snel op gereageerd. Ik kreeg het advies om eens langs te komen voor een haar en hoofdhuid analyse. Twee dagen later zat ik op de stoel bij de heer S van Tongeren waar ik een uitgebreid advies heb gekregen, aan de hand van deze analyse. Er werd mij verteld dat ik last had van alopecia androgenetica in andere worden kaalheid! Wat veel voor komt bij mannen en veroorzaakt word door dihydrotestosteron(DHT) althans volgens de heer S van Tongeren. Ik zat helaas al in een gevorderd stadium en aan de hand van het advies ben ik contactskin gaan dragen. Ik draag dit nu drie jaar en ben blij verrast door het draag comfort. Je merkt er eigenlijk niets van het lijkt een soort tweede huid en is heel natuurlijk ik sport zwem en doe er alles mee wat ik voorheen ook al deed. Ik ben mee een stuk zekerder gaan voelen ook in het benaderen van andere. Kortom ik ben een tevreden klant en kan niet anders zeggen dan dat ik zeer prettig en professioneel geholpen ben.

Mevr Hemert uit Zoetermeer

“Ik kan wel huilen van geluk”

hemert eigen fotoHemert bijgewerkt

Mevrouw Van Hemert is dolbij als ze in de spiegel kijkt en haar totaal nieuwe haarlook ziet. Kaalheid en dunner wordend haar maakten haar diep ongelukkig. “Ik had veel eerder aan de bel moeten trekken.”

Haarhuis van Tongeren heeft net zo veel oplossingen als dat er problemen zijn met “haar”. Haar is zoiets vanzelfsprekend, maar wat nou als het niet meer groeit of er kale plekken ontstaan op het hoofd? Dun haar of kaalheid kan zorgen voor grote problemen zoals een negatief zelfbeeld of een sociaal isolement. Dat gebeurde bij mevrouw Van Hemert. Zij stapte naar Haarhuis van Tongeren voor een gratis haar- en hoofdhuid analyse: “Mijn haar werd bovenop mijn hoofd steeds dunner, waardoor ik mezelf onzeker ging voelen en bepaalde situaties uit de weg ging. Uiteindelijk heb ik de moed verzameld en ben ik naar het Haarhuis gestapt. Zij begrepen direct waar ik mee zat. Ik werd zeer discreet en professioneel geholpen. Ook hebben ze gelijk gekeken wat mijn zorgverzekering mee betaald aan mijn haarwerk alleen de basis vergoeding was al €393.

“Mijn nieuwe kapsel heeft mijn leven veranderd”

Bij het Haarhuis is de haarkleur en structuur van het haar van mevrouw Van Hemert nauwkeurig bekeken en er is een afdruk gemaakt van de vorm van het hoofd zodat het haarstuk precies aansluit op het hoofd. Zes weken later was de eindbehandeling en binnen twee uur was een prachtige volle bos haar het eindresultaat. Mevrouw Van Hemert: “Dat is juist zo geweldig hier aan. Je kunt het wassen, föhnen of krullen. En je kunt er alles mee doen wat je normaal ook zou doen, zelfs zwemmen. Het haarstuk zit aan mijn eigen haar bevestigd. Wel laat ik het om de twee maanden bij Haarhuis van Tongeren onderhouden.”

================================================================

Collega’s met vakkennis: Peels Haarmode uit Eindhoven
Haarhuis van Tongeren is gevestigd in Leiden en Zoetermeer. Woont u aan de andere
kant van Nederland en bent u op zoek naar een professioneel advies en een grote
collectie haarwerken, pruiken, kappersproducten, mutsjes en sjaaltjes? Dan bent u bij
onze collega’s van Peels Haarmode uit Eindhoven aan het juiste adres. In een gastvrije
en ongedwongen sfeer kunt u de diverse pruiken en haarwerken zelf passen. Uw vragen
over modellen, kleuren en de verzorging van haarwerken worden vakkundig
beantwoord. Ook kunnen ze u bij Peels Haarmode alles vertellen over de vergoeding
door uw zorgverzekeraar en u begeleiden bij de aanvraag.