Haargroei versnellen

Haargroei versnellen met MediceuticalsHeeft u last van haargroei problemen en wilt u uw haargroei versnellen? Haarhuis van Tongeren is een haarspecialist gevestigd in Leiden en Zoetermeer.

Met ruim 80 jaar ervaring als haarspecialist en 45 jaar ervaring met haarwerken zoals pruiken, haarstukken en toupets zijn wij uw specialist voor het oplossen van ieder haarprobleem en zien wij een oplossing voor uw haargroei versnellen.

Hoofdhaar is heel persoonlijk en mensen kunnen zich snel onzeker voelen. Uw haargroei versnellen kan diverse redenen hebben. Vaak heeft het te maken met de problemen die mensen ondervinden met hun haar. Denk bijvoorbeeld aan dun haar, droog haar of gebroken haar. De haarproblemen oplossen en uw haargroei versnellen kan betekenen dat u in opzienbare tijd weer een mooie bos met haar heeft.

Wilt u uw haargroei versnellen neem dan vrijblijvend contact op met Haarhuis van Tongeren. Wij nodigen u uit voor een gratis hoofd- en haaranalyse. Wij onderzoeken o.a. uw hoofdhuid en de doorbloeding en op basis hiervan kunnen wij uw haargroei versnellen.

Uw haargroei versnellen via een behandeling bij Haarhuis van Tongeren heeft nog meer voordelen. Haarhuis van Tongeren is ook erkend leverancier bij zorgverzekeraars. Hierdoor betaalt uw verzekering vaak uw behandeling.

Ook zijn wij erkend door het erkenninginstituut SEMH, erkend leverancier van haarwerken en aangesloten bij het Top Haarwerkers Gilde van Nederland.

Naast dat Haarhuis van Tongeren u kan helpen met uw haargroei versnellen kunt u bij haarhuis van Tongeren ook terecht voor:

  • Groothandel met kappersinterieur en kappersproducten,
  • Ruime assortiment haarwerken, haaraanvullingen voor dames en heren.

Meer weten over uw haargroei versnellen?

Toch nog vragen over uw haargroei versnellen neem dan vrijblijvend contact met ons op via 071 – 5125 212 of ons contactformulier. U kunt ook langskomen in onze winkels in Leiden en Zoetermeer. Onze specialisten staan voor u klaar en voorzien u van het beste advies.