Hoofdhuidproblemen, blijf er niet mee lopen!

Wist u dat er heel veel hoofdhuidproblemen zijn? En er heel veel mensen last hebben van een hoofdhuidprobleem? Van Roos, eczeem en dunnend wordend haar heeft u vast wel gehoord, maar ook minder bekende hoofdhuidproblemen als een follikelontsteking, schimmelinfectie of het hebben van haarpijn komen zeer regelmatig voor. Hoogste tijd om aan deze problemen wat aandacht te schenken

Wat wij vaak horen én zien, is dat mensen zelf aan de slag gaan om hun hoofdhuidprobleem aan te pakken. Men bestelt (zonder te weten) agressieve shampoos of wast het haar veel te vaak met een verkeerd product. De hoofdhuid wordt nog meer geïrriteerd, wat het probleem soms zelfs verergerd. Zo lopen dus heel veel mensen jarenlang rond met een hoofdhuidprobleem vaak in combinatie met schaamte wat helemaal niet nodig is!

Specialist in hoofdhuidproblemen

Sander van Tongeren van Haarhuis van Tongeren is een specialist op het gebied van hoofdhuidproblemen. De basis van zijn kunde is jaren geleden gelegd in zijn achtergrond als drogist. Het volgen van diverse cursussen hebben zijn kennis nog verder verdiept. Daarnaast heeft hij jarenlang ervaring in het vak opgedaan. Door het zien van veel hoofd- en haarproblemen herkent hij de spelende problematiek.

Hoofdhuidprobleem in beeld brengen

HoofdhuidanalyseDoormiddel van een microscoop kunnen wij uw hoofdhuid en haar goed bekijken. Onze microscoop geeft een vergroting van wel tweehonderd keer! Zo kunnen wij goed zien wat voor type hoofdhuid iemand heeft. De hoofdhuid kan droog, vet of normaal zijn. Het zichtbaar maken van de conditie van de hoofdhuid geeft ons de nodige informatie om uw hoofdhuidprobleem op een correcte manier te behandelen.

Met name bij eczeem of roos is het belangrijk de juiste producten te gebruiken. Tevens en niet onbelangrijk wordt bij een hoofdhuid en haaranalyse zichtbaar of er bij (pleksgewijze) kaalheid nog haarfollikels actief zijn of niet.

Het stellen van de juiste diagnose gebeurt met uiterste precisie. In sommige specifieke gevallen wijzen wij u door naar een arts of dermatoloog.

De kern van het probleem

Er zijn meerdere factoren die mee kunnen spelen in de oorzaak van een hoofdhuidprobleem. Daarom is het belangrijk tot de kern door te dringen van het probleem. Daarop volgt altijd een behandeling op maat. Streven is het hoofdhuidprobleem volledig op te lossen of te verminderen naar een acceptabel niveau.

Mediceuticals

Wij gebruiken voor de juiste behandeling en verzorging van het haar de producten van het merk Mediceuticals. Met de meest geavanceerde technologie en wetenschap ter wereld zijn de producten van Mediceuticals vervaardigd. Mediceuticals bestaat uit de meest pure grondstoffen. Uiteraard is het niet getest op dieren, bevat hetgeen pvp en zijn alle producten hypoallergeen.

Oplossen

Het is belangrijk om bij hoofdhuidproblemen of klachten aan de hoofdhuid en/of het haar dit te laten beoordelen door een professioneel en niet zelf aan de slag te gaan. Alleen op deze manier kan er een juiste diagnose gesteld worden en een passend behandelplan worden opgesteld.

Gratis haar- en hoofdhuidanalyse

Haarhuis van Tongeren biedt u een gratis hoofd- en haaranalyse. Wij nodigen u van harte uit voor het maken van een afspraak en zien u graag in één van onze salons. Samen pakken wij u hoofdhuidprobleem aan.