Kapsalon Leiden en Zoetermeer

Kapsalon Leiden en Zoetermeer

Bent u op zoek naar een kapsalon Leiden en omstreken? Haarhuis van Tongeren bestaat al 80 jaar en heeft ook al 45 jaar ervaring met haarwerken.

Wij zijn echte haarspecialisten en bekend met de nieuwste technieken. Naast onze kapsalon Leiden hebben wij ook een kapsalon in Zoetermeer.

 

 

 

U kunt naar onze kapsalon Leiden of Zoetermeer toekomen voor:

  • Haar wassen
  • Haar knippen
  • Haar verlengen
  • Haar verven
  • Hoofdhuid en haar analyse
  • Haar extensions
  • Haarwerken

Voor advies komt u langs in onze kapsalon Leiden of Zoetermeer

Wilt u advies over uw haar of wilt u een gratis haar en hoofdhuid analyse uit laten voeren neem dan contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken. U kunt ook zonder afspraak langslopen in onze kapsalon Leiden of Zoetermeer.

Naast onze kapsalons Leiden en Zoetermeer hebben wij ook een webshop in kappersproducten. Deze shop is opgezet om iedereen  te voorzien van een ruim assortiment accessoires en kappersproducten van de bekende en minder bekende merken.

Ook voor een gratis haaranalyse komt u naar onze kapsalon Leiden of Zoetermeer

Heeft u last van haarproblemen dan kunt u bij Haarhuis van Tongeren een gratis haar en hoofdhuid analyse aanvragen. U maakt met een van onze specialisten een afspraak in onze kapsalon Leiden of Zoetermeer.  Wij kijken met een microscoop naar uw haar en hoofdhuid. U kunt zelf meekijken op een beeldscherm en aan de hand van wat wij zien zullen wij u adviseren.

Heeft u nog vragen over onze kapsalon in leiden, wilt u uw haar verlengen of wilt u een afspraak maken neem vrijblijvend contact met ons op . Onze haarspecialisten nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden en voorzien u van het beste advies.

Maak nu een afspraak in onze kapsalon Leiden of Zoetermeer!