Pruiken van echt haar

Pruiken echt haarBent u op zoek naar pruiken van echt haar? Pruiken echt haar hebben een maximaal draagcomfort en geven een zeer natuurlijke look. Haarhuis van Tongeren is haarspecialist en heeft een ruim assortiment met diverse haarstukken en pruiken van echt haar.

In sommige situaties zijn pruiken echt haar de oplossing om uw eigen haar te vervangen. Denk aan haarverlies, haaruitval, bij snel doorzettende kanker en chemotherapie of een andere ziekte waarbij u uw haar verliest.

Voor pruiken echt haar gaat u naar een haarspecialist

Haarhuis van Tongeren is al 45 jaar specialist in haarwerken zoals pruiken echt haar, haarstukken, toupets en maatwerk. Wij hebben een assortiment met de mooiste haarwerken en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken.

Pruiken van echt haar zijn zeer persoonlijk. Samen met een van onze specialisten kijken wij naar een pruik echt haar. Welk model en kleur past het beste bij u en welke eisen stelt u zelf. Onze pruiken zijn snel leverbaar en in iedere gewenste maat.

Wij besteden veel aandacht aan het vormgeven van pruiken echt haar, bij ons krijgt u echt persoonlijke aandacht.

Kunt u voor een nieuwe pruik van echt haar niet naar ons toekomen? Wij komen ook op afspraak bij u aan huis of in het ziekenhuis. Wij hebben overeenkomsten met vrijwel alle zorgverzekeraars en zijn als erkend haarwerker en pruikenleverancier. Hierdoor wordt pruiken echt haar vaak vergoed.

Meer weten over pruiken van echt haar?

Neem vrijblijvend contact met ons op via onze website of 071 – 5125 212.  Haarhuis van Tongeren heeft ook 2 winkels in Leiden en Zoetermeer. U kunt ook langskomen in onze winkels. Onze specialisten staan voor u klaar en beantwoorden al uw vragen.

Wilt u advies over een pruiken, echt haar of anders dan staat Haarhuis van Tongeren voor u klaar!

Lees ook meer over pruiken Roelofarendsveen, pruiken Nieuw-Vennep en Pruiken Alphen aan den Rijn.