Pruik kopen

Pruik kopen bij Haarhuis van TongerenEen nieuwe pruik kopen kan om diverse redenen. De meest gebruikte reden is het tegengaan van haaruitval. Haarhuis van Tongeren is haarspecialist en adviseert u bij een pruik kopen.

Haarhuis van Tongeren heeft een ruim assortiment met diverse pruiken voor dames en heren. Een pruik kopen is niet eenvoudig, daarom is een haarspecialist altijd handig.

Een pruik kopen bij Haarhuis van Tongeren geeft u rust en zekerheid. Haarhuis van Tongeren is een echte  specialist! Met ruim 45 jaar ervaring in pruiken en haarwerken zijn wij uw ideale pruikenspecialist.

Wij denken met u mee, geven u advies en laten u diverse mogelijkheden zien en passen.

Een pruik kopen en uw verzekering vergoedt

Haarhuis van Tongeren is erkend haarspecialist en ook bekend bij alle zorgverzekeringen. Hierdoor kunt u ook een pruik kopen via Haarhuis van Tongeren en door uw verzekering laten vergoeden. Wilt u een pruik kopen bij Haarhuis van Tongeren, vraag bij onze specialisten naar de voorwaarden om uw pruik bij uw verzekering in te dienen.

Een pruik kopen doet u dus bij haarhuis van Tongeren!

Naast een pruik kopen kunt u bij Haarhuis van Tongeren ook terecht voor:

  • Een ruime sortering van haarwerken en haaraanvullingen voor dames en heren
  • (Goedkope) extensions
  • Haarverlengingen
  • Haar- en hoofdanalyse
  • Kapper
  • Groothandel kappersproducten

Wilt u meer weten over een pruik kopen dan kunt u langskomen in onze vestigingen. Wij zijn gevestigd in Leiden en Zoetermeer.  U kunt ook contact met ons opnemen via de website of telefoon.

Meer weten over een pruik kopen?

Heeft u nog vragen over een pruik kopen of wilt u een afspraak maken met een van onze specialisten neem dan vrijblijvend contact met ons op. Pruiken kopen doet u bij Haarhuis van Tongeren!