Haarproblemen

Haarproblemen zijn er in alle soorten en maten. En zowel mannen als vrouwen hebben er last van. Wij weten als geen ander wat haarproblemen met mensen kunnen doen. Mensen kunnen zich gaan verschuilen en onzekerder gaan voelen.

Wij hebben in de afgelopen jaren al vele mensen geholpen om van hun haarproblemen af te komen. Van haarverlies tot haaruitval en van kaalheid tot jeuk. Wij hebben alle haarproblemen al een keer gezien. Heeft u ook last van haarproblemen neem dan vrijblijvend contact op en maar een afspraak voor een gratis hoofd en haar analyse.

Afspraak maken Leiden Afspraak maken Zoetermeer

 

Haarhuis van Tongeren helpt u bij al uw haarproblemen
Wij zijn een echte haarspecialist en bestaan al ruim 80 jaar. Altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en al onze medewerkers zijn echte specialisten.

Wij kennen alle haarproblemen en zullen met al onze deskundigheid en persoonlijkheid in samenwerking met U, een optimaal resultaat behalen.

Praten met een specialist helpt
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen neem dan gewoon vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord en adviseren u graag bij al uw problemen.

Ook voor een gratis haar en hoofdanalyse komt u naar Haarhuis van Tongeren. Tijdens een persoonlijke afspraak met een van onze specialisten gaan wij uw haarproblemen onderzoeken. Gezamenlijk kijken we op microscopisch niveau naar uw hoofd en proberen te achterhalen waar uw haarproblemen vandaan komen.

Na de analyse kunnen we in veel gevallen al een diagnose stellen en u een oplossing aanbieden.

Heeft u interesse in een persoonlijke afspraak of wilt u contact opnemen dan is dat heel eenvoudig. U kunt u via de website aanmelden voor een gratis haar en hoofdanalyse.

Haarhuis van Tongeren helpt iedereen van zijn haarproblemen af!