Haarwerken Noordwijk & Noordwijkerhout

Bent u op zoek naar natuurlijk uitziende en kwalitatief mooi haarwerk in omgeving Noordwijk Noordwijkerhout? Bij ons meer dan 85-jarig bestaande familiebedrijf investeren wij veel in een hoge kwaliteit haarwerk echt haar. Zo werken wij met de allernieuwste technieken en meest natuurlijke haaroplossingen. Of het nu gaat om extensions, haarklemmen, haarwerken, toupets, maatwerk of pruiken….. als dé haarwerkspecialist Noordwijk Noordwijkerhout hebben wij voor iedere wens en ieder budget een passend haarstuk.

Een haarwerk van echt haar – Noordwijk / Noordwijkerhout

Woont u in deze omgeving? Dan is onze haarwerk salon in Leiden of iets verder weg, die in Zoetermeer, voor u heel dichtbij. U bent hier van harte welkom voor een gratis haar- en hoofdhuidanalyse ten behoeve van uw haarwerken Noordwijk Noordwijkerhout. Zo kijken we naar de conditie van uw haar en hoofdhuid. Heeft u bijvoorbeeld problemen zoals psoriasis, haaruitval, roos, eczeem ,alopecia, alopecia areata, dunhaar, haarproblemen? Dan zoeken wij daar de juiste oplossing voor. Veelal een haarwerk van echt haar gemaakt van onbehandelde Europese kwaliteit. Niet voor niets zijn wij al jarenlang de haarwerkspecialist in regio Noordwijk Noordwijkerhout.

Afspraak maken haarwerken Noordwijk Noordwijkerhout?

Voor een passend haarwerk in omgeving Noordwijk en Noordwijkerhout zijn wij het juiste adres. Onze haarspecialisten hebben jarenlange expertise en hebben de keuze uit de beste merken haarwerken voor zowel dames als heren. Samen met u kijken wij naar een haarwerk van echt haar of andere oplossing die het beste bij u past. Wij doen er alles aan om onze klanten vertrouwd te laten voelen en nemen uitgebreid de tijd om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak in onze salon in Leiden of Zoetermeer. Kunt u om wat voor reden dan ook niet naar ons toekomen? Lat het ons weten en we maken een afspraak waarbij wij naar u toekomen.

Dé haarwerkspecialist van Noordwijk Noordwijkerhout:

 • Ruime sortering in haarwerken, -stukken, klemmen en haaraanvullingen voor zowel dames als heren;
 • Al meer dan 85 jaar ervaren haarwerkspecialist in Noordwijk en Noordwijkerhout
 • Geheel kosteloos en vrijblijvend bezoek aan huis of in het ziekenhuis;
 • Erkend leverancier bij alle zorgverzekeraars;
 • Haarwerken worden gereserveerd of mogen op zicht mee naar huis worden genomen;
 • Aparte pascabines;
 • Veel maatwerk voor haarwerk echt haar Noordwijk Noordwijkerhout
 • Erkend door het erkenningsinstituut SEMH;
 • Aangesloten bij het Top Haarwerkers Gilde Nederland;
 • Erkend leverancier van kwalitatieve haarwerken;
 • Ook eigen groothandel in kappersproducten en kapsalon.

Haarwerken Noordwijk Noordwijkerhout bestellen?

Woont u in deze omgeving en bent u op zoek naar een lang ervaren haarwerkspecialist Noordwijk / Noordwijkerhout met een stevige focus op kwaliteit? Kom gerust eens vrijblijvend bij ons langs voor een gratis analyse, advies of kennismaking. Wij kunnen meerdere oplossingen voor u bedenken met verschillende kwaliteiten en bijbehorend prijzen. Zo is er voor iedere wens en ieder budget wel passende haarwerken te bedenken. We denken graag vrijblijvend met u mee voor de meest passende haaroplossing waar u ieder dag blij van wordt. Al meer dan 85 jaar zijn wij begaan met onze klanten en dat merkt u aan onze betrouwbare, betrokken en persoonlijke service! Mogen wij deze passie ook voor uw haarwerk echt haar Noordwijk Noordwijkerhout inzetten?

Meer weten over haarwerken Alphen aan den Rijn, haarwerken voorschotenhaarwerken Roelofarendsveen of haarwerken Nieuw-Vennep?