Pruiken Nieuw-Vennep

Helaas komen vreselijk veel mensen op een zeker moment in aanraking met haarverlies. U bent beslist niet uniek hierin, want dun haar, inhammen, een wijkende haargrens, kale plekken, bijna geen of helemaal geen haar meer hebben, komt echt geregeld voor. Haarverlies heeft vaak meerdere redenen en afhankelijk van verschillende factoren zoals: spanning (stress), tekort aan ijzer, kwetsbare hoofdhuid (chemo/bestraling), ontregelde schildklier en haarziektes (alopecia). Dit en meer kan haarverlies teweegbrengen.

Waarschijnlijk heeft u te maken gekregen met een vorm van haarverlies en zoekt u daarom op pruiken Nieuw-Vennep. ​​Maakt u geen zorgen, uw haarverlies kunnen wij in de regel oplossen. Hiervoor proberen we eerst de reden van het haarverlies te achterhalen. Daarom doen wij altijd eerst een kosteloze hoofdhaar analyse. Met de uitslag van de analyse gaan wij samen aan de slag en zoeken wij naar een eersteklas oplossing voor uw haarprobleem. Pruiken, ook wel haarwerken genoemd, kunnen uiteindelijk een goede oplossing zijn.

Expertise pruiken – Nieuw-Vennep

​Voor vakkundige informatie over pruiken en haarwerken kunt u terecht bij de haarwerkspecialisten van Haarhuis van Tongeren in onze vestigingen in de nabije omgeving van Nieuw-Vennep, Leiden en Zoetermeer. Al meer dan 50 jaar adviseren en behandelen wij iedereen (dames, heren en kinderen) op het vakgebied van pruiken en haarwerken.

Waarom pruiken bij Haarhuis van Tongeren?

Iedereen kan zich natuurlijk voorstellen dat het verliezen van hoofdhaar veel verdriet met zich mee kan brengen. Of het nu voor even is of voor altijd, het een gedeelte van het haar betreft of al het haar, het blijft voor velen een groot probleem. En dat is volledig te begrijpen, want onze haardracht is nu eenmaal bepalend voor wie wij zijn. Op pruiken Nieuw-Vennep zoeken, is eigenlijk een zoektocht naar een oplossing voor uw haarprobleem en het liefst in uw directe omgeving. Haarhuis van Tongeren kan voor die haaroplossing zorgen. Met een perfect passend en een goed gestylde pruik maakt u een zeer goede kans om straks weer vol energie en zelfvertrouwen door het leven te gaan.

Dus bent u op zoek naar pruiken Nieuw-Vennep? Kom dan naar Haarhuis van Tongeren in Leiden of Zoetermeer. Onze gecertificeerde haarspecialisten maken dagelijks gebruik van de meer dan 50 jaar ervaring met het aanmeten van pruiken. Ze zetten deze expertise en hun kennis van de nieuwste haaroplossingstechnieken graag in om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Zij kennen de specificaties  van alle  verschillende modellen en soorten pruiken, maar begrijpen ook dat er veel gevoel bij dit  proces komt kijken. Daarom nemen zij ruim de tijd om naar u te luisteren en zich zo goed te kunnen verplaatsen in uw situatie en wensen. Alleen met deze werkwijze kunnen de haarspecialisten bij Haarhuis van Tongeren ervoor zorgen dat u blij en volmaakt  tevreden ons pand verlaat met een pruik die echt en alleen bij u past!

​Lukt het ons niet om de oorzaak van uw haarprobleem te achterhalen en te verhelpen, dan richten wij ons volledig op het oplossen van uw haarprobleem. Door het aanmeten van een perfect passende en van hoogwaardige materialen gemaakte pruik kan uw onzekerheid, verlegenheid en zorgen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Staak u zoektocht naar pruiken Nieuw-Vennep en neem contact op met de haarspecialisten van Haarhuis van Tongeren bij u in de buurt.  

Pruiken Nieuw-Vennep, Zoetermeer of Leiden?

Vanuit Nieuw-Vennep is het maar maximaal een half uur naar onze vestiging in Leiden. Lukt het u niet meer door fysieke – en/of mentale problemen om naar een van onze vestigingen te komen? Wij hebben een ‘aan huis service’, waardoor het voor ons geen probleem is om naar u toe te komen. Ook thuis of op locatie kunnen wij een pruik komen aanmeten of passen.

​Neem vandaag nog telefonisch contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Uw dringende vragen kunnen eventueel direct beantwoord worden door een van onze haarspecialisten. Ook vertellen zij u graag meer over de werkwijze van Haarhuis van Tongeren. Stoppen met zoeken dus op pruiken Nieuw-Vennep en pak de telefoon voor het maken van een afspraak. Vanzelfsprekend kunt u ons ook per e-mail bereiken. Stel daarin u vragen of ga naar het contactformulier op de website, dan bellen wij u. Spoedig kunt u bij ons terecht voor het zoeken naar de voor u perfecte pruik. En die perfecte pruik ofwel haarwerk gaat u vinden bij Haarhuis van Tongeren, dat garanderen wij u. Heel graag tot ziens dus!

Meer weten over: pruiken Roelofarendsveen of pruiken Alphen aan den Rijn?