Haarwerken Leidschendam – Een haarwerk op maat door een echte haarwerkspecialist

Heeft u te maken met haarverlies en bent u op zoek naar een haarwerk in omgeving Leidschendam? Haarhuis van Tongeren is uw haarspecialist. Wij hebben de mooiste haarwerken op maat voor zowel dames als heren.

Heel veel mannen en vrouwen hebben helaas last van dunner wordend haar. Bij mannen begint dit vaak met de bekende inhammen en vrouwen krijgen last van dunner wordend haar. Haaruitval kan verschillende redenen hebben. Denk aan ijzertekort of stress maar ook een trage werking van de schildklier of problemen met de hoofdhuid kunnen voor haarverlies zorgen.

Wij kunnen haarproblemen en haarverlies in veel gevallen oplossen. Doormiddel van een hoofdhuid en haar analyse kunnen wij de oorzaak van het haarprobleem achterhalen en weten wij ook hoe het haarprobleem verholpen kan worden.

Bent u specifiek op zoek naar een passend haarwerk in Leidschendam en omgeving dan kunnen wij u ook zeker helpen. Met 2 locaties in Leiden en Zoetermeer verzorgen wij al meer dan 50 jaar op maat gemaakt haarwerken voor dames en heren. Maak vrijblijvend een afspraak en onze haarwerkspecialisten begeleiden u met het maken van de juiste keuze.

Een haarwerk van Haarhuis van Tongeren, waarom? 

Voor veel mensen heeft het deels of compleet verliezen van hun hoofdhaar gevolgen die voor ons volkomen te begrijpen zijn. Haaruitval kan tot onzekerheid leiden en u belemmeren in het dagelijks leven. Haarverlies kan een grote stressfactor zijn. Het is dus geheel logisch dat u bent gaan zoeken op haarstukken, pruiken of haarwerken Leidschendam. Gelukkig heeft u nu een oplossing gevonden voor uw haarprobleem.

​Daarom kiezen voor een haarwerk van Haarhuis van Tongeren!

Wij zijn een echte haarspecialist met ruim 50 jaar ervaring in het aanmeten van haarstukken en haarwerken. Met al deze ervaring en goed opgeleide haarwerkspecialisten begeleiden wij u graag bij het selecteren van de meeste voldoening gevende haaroplossing voor uw haarprobleem.

Het begint met een persoonlijk gesprek

Een persoonlijk gesprek is van belang om u goed te kunnen begeleiden bij het maken van de juiste keuze voor een fijn dragend en esthetisch verantwoord haarwerk. Verschillende haarwerken en haaraanvullingen passen is bij ons geen enkel probleem.

Wij ontvangen u in een aparte ruimte en nemen alle tijd voor u. Alleen zo kunt u zien welk haarwerk u fijn vindt en u het beste past. Ook met de bijkomende emotionele kanten van haarproblemen hebben onze betrokken haarspecialisten veel ervaring. Iedereen is echter uniek en ieder haarprobleem ook. Door naar u te luisteren kunnen zij u op een juiste manier helpen om tot een keuze te komen. Een haarwerk waarmee u weer vol goede moed en positieve energie door het leven kan. Met minder nemen wij geen genoegen!

De reden van haarproblemen kunnen wij jammer genoeg niet altijd wegnemen, maar de gevolgen gelukkig wel. Een perfect bij u passend haarwerk kan spanning, somberheid en onzekerheid wegnemen. En dan kunt u weer vol vertrouwen door het leven gaan! Zoek niet verder op haarwerken Leidschendam, maar lees hieronder hoe u snel een afspraak maakt.

Haarwerken Leidschendam, Zoetermeer of Leiden?

Wilt u weten over wat wij voor u kunnen betekenen kom dan langs in een van onze vestigingen in Leiden of Zoetermeer. Ook vanuit Leidschendam en omgeving zijn wij makkelijk te bereiken. U bent al binnen een half uur bij onze vestiging in Leiden. Lukt het niet meer om naar een van onze vestigingen te komen? Geen probleem, door onze ‘aan huis service’ komen wij ook bij u thuis of in het ziekenhuis voor het passen en aanmeten van een haarwerk.

Neem gelijk contact op met de voor u dichtstbijzijnde vestiging en vraag om een kennismakingsgesprek. Een van onze haarspecialisten luistert graag naar u en vertelt u graag gedetailleerd over onze aanpak en de vele mogelijkheden. Voor haarwerken Leidschendam en omgeving, maakt u dus een afspraak in Leiden of Zoetermeer. Graag tot ziens in Leiden of Zoetermeer!