Follea – de meest natuurlijke haarwerken

Bent u op zoek naar de meest natuurlijke oplossing voor uw totale haaruitval? Kies dan voor haarwerken van Follea, want die worden gemaakt van superieure kwaliteit Europees haar.

Veel haarwerken worden gemaakt van haren uit India en China. De grootste verschillen tussen Europees en Aziatisch haar zijn de dikte (denier) van het haar en de kleurtinten. Europees haar is veel fijner en beschikbaar in talloze tinten. Terwijl haar uit China en India veel dikker is en alleen beschikbaar is in de tinten zwart tot donkerbruin. Europees haar hoeft maar een paar tinten omhoog of omlaag gekleurd te worden om uw haarkleur te bereiken. Hierdoor blijft de kwaliteit van het haar behouden, waardoor het zacht en zijdeachtig voelt zonder het gebruik van siliconen. Het Oost-Europese haar gebruikt in de haarwerken van Follea is heel fijn. Voor mensen met Europees (fijn) haar ziet het dragen van een haaraanvulling of een volledige pruik van Follea er daarom het meest natuurlijker uit!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de haarwerken van Follea? Belt u ons gerust voor meer informatie of maak een afspraak. En kom zelf ervaren waarom deze haarwerken zo bijzonder zijn.

Haarhuis van Tongeren geeft al ruim 85 jaar deskundig en betrokken advies over haarwerken of pruiken en biedt een passende oplossing voor elk haarprobleem!